Spring til indhold

Vores betingelser og vilkår

En aftale mellem dig og Herning FDF’s Fritids- og Lejrcentre træder først i kraft, når Herning FDF’s Fritids- og Lejrcentre har modtaget betaling af depositum samt en underskrevet lejekontrakt. Bestiller via FDFhytten.dk accepteres disse betingelser på egne eller vegne af den pågældende forening som skal gøre brug af lejemålet. Booking via FDFHytten er kun gyldig for personer der er fyldt 18 år. Ved booking via FDFHytten.dk -bekræftes det samtidig at du er enig og indforstået med disse betingelser og vilkår. 

Bestilling
FDFHytten.dk er en del af Herning FDF’s Fritids- og Lejrcentres hjemmeside, og samtidig en bestillingsportal for Hytten i Høgild. Følgende betingelser gælder for alle bestillinger på FDFHytten.dk. Enhver booking foretaget af dig, enten gennem foreningens hjemmeside eller telefonisk, anses som et tilbud fra dig om at købe den pågældende service, som er underlagt disse bestillingsbetingelser.

Betalingsvilkår
Herning FDF’s Fritids- og Lejrcentre accepterer elektronisk bankoverførsel som betaling for leje af vores hytter. En forudbetaling på 40% af den samlede lejepris overføres ved indgåelse af leje aftalen. Indbetalte forudbetaling refunderes ikke hvis lejemålet opsiges. Senest 30 dage før leje perioden starter betales det resterende beløb. 

Annulleres lejemålet af Herning FDF’s Fritids- og Lejrcentre betales det fulde beløb tilbage til lejer. 

Afbestilling
Hvis du ønsker at afbestille, vil Herning FDF’s Fritids- og Lejrcentre gøre hvad der er muligt for at imødekomme dette på bedste vis. Alle afbestillinger skal ske skriftelig og sendes til Herning FDF’s Fritids- og Lejrcentre via e-mail til booking@fdfhytten.dk

Afbestillinger kan have økonomiske konsekvenser for Herning FDF’s Fritids- og Lejrcentre og der er derfor et afbestillingsgebyr, som regnes som en procentdel af den fulde pris efter følgende model: 

Mere end 3 måneder før lejemålet: 40%
Mindre end 3 måneder før lejemålet: 80%
Mindre end 2 uger før lejemålet 100%

Priser og kampagner
Prislisten på FDFHytten.dk er den til enhver tid gældende prisliste medmindre andet er skrifteligt aftalt mellem udlejere og lejere. Skriftelige aftaler kan enten være i form af mail eller en gensidig underskrevet lejekontrakt. 

Kampagnekoder indløses via hjemmesiden i forbindelse med booking, kampagnekoder kan kun bruges en gang. Den indløste kampagnekode er først gyldig ved en gensidig underskrevet lejekontrakt.